ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στο Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η οδοιπορική ανάβαση στον κατάφυτο ορεινό όγκο Ίταμο, μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων, που ανταμείβει τον επισκέπτη που θα φτάσει στην κορυφή, προσφέροντάς του τη μοναδική θέα στη χερσόνησο της Σιθωνίας. Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν την ίδια αυτή απόσταση με mountain bike ή μηχανή, τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να τα νοικιάσουν από ειδικά καταστήματα στο Νέο Μαρμαρά. Επίσης διοργανώνονται ημερήσιες οδικές και θαλάσσιες εκδρομές όπως: περίπλους του Αγίου Όρους και κρουαζιέρα στον Τορωναίο κόλπο.

 

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Πόρτο Καρράς”, που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το RANIA HOUSE, ο επισκέπτης μπορεί να ασχοληθεί με σχεδόν όλα τα είδη των θαλάσσιων σπορ, ενώ υπάρχουν

γήπεδα για γκολφ, τένις και μπάσκετ, ιππικός όμιλος, καθώς και σύγχρονη μαρίνα μεγάλης χωρητικότητας με πεζόδρομο για ειδυλιακές βόλτες τα βράδια.

 

Επιπλέον, στις παραλίες του Νέου Μαρμαρά ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα θαλάσσια σπορ και να παίξει βόλεϊ στην παραλία. Όσοι πραγματοποιούν οικογενειακές διακοπές, εκτός από τους ευχάριστους περιπάτους δίπλα στη θάλασσα ή στους κολπίσκους του Νέου Μαρμαρά,

 

υπάρχουν υπαίθριες παιδικές χαρές για τα παιδιά τους ή ακόμη και ειδικοί χώροι - παιδότοποι - όπου τα μικρά παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν, ενώ οι γονεις ξεκουράζονται.

 


 

Από την άλλη πλευρά, στο Νέο Μαρμαρά υπάρχουν internet cafe για όσους θέλουν να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο ή απλά θέλουν να ενημερωθούν για το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.